Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Zonnehoed

Zonnehoedjes met personalisatie

In de zomertijd behoren de zonnehoedjes met personalisatie ongetwijfeld tot onze top-sellers. Bedrijven bestellen de hoedjes om uit te delen op beurzen en evenementen voor extra promotie. Daarnaast worden de hoedjes ook vaak besteld door reisorganisaties of scholen. Bedrukte zonnehoedjes zorgen voor uniformiteit en zijn daarom ook perfect in te zetten bij schoolreisjes of kinderfeestjes. De kids worden beschermd tegen de zon en tegelijkertijd kunt u ze makkelijk bij elkaar houden. Wilt u liever de zonnehoedjes onbedrukt laten? Dat is natuurlijk geen probleem! U kunt op onze website eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal, met of zonder bedrukking. Een kleine afname is mogelijk maar de prijs wordt voordeliger naarmate u meer stuks besteld. Indien u twijfelt kunt u altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen met een van onze medewerkers. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Reclame maken met bedrukte hoedjes

Doordat de zonnehoedjes echte eye-catchers zijn, kunnen de hoeden ingezet worden als reclame item. Door de hoedjes te bedrukken met uw bedrijfskenmerken, heeft u een uniek relatiegeschenk gecreëerd dat daarnaast een zeer effectief promotiemiddel is. Er wordt lopend reclame gemaakt voor uw bedrijf binnen de regio maar ook op buitenlandse stranden wanneer de hoedjes meegenomen worden op vakantie. Zo kunt u een grote groep mensen bereiken met een relatief smal budget. U kunt ervan uitgaan dat onze bedrukte caps, petjes en hoeden van een goede kwaliteit zijn. Wij begrijpen namelijk dat u liever een bedrukt hoedje wilt die langer dan één seizoen meegaat.

Hoeden voor iedere branche

Op onze website kunt u alle hoofddeksels met of zonder bedrukking direct bestellen. Ook voor andere hoeden zoals cowboyhoeden en strohoeden bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben hoedjes voor iedere gelegenheid en voor iedere branche. Dankzij onze jarenlange ervaring in de relatiegeschenken branche, zijn wij in staat u een zeer divers assortiment aan te bieden dat besteld kan worden tegen lage prijzen. Denkt u dat bandana's, zonnekleppen, hoedjes of petten beter passen bij uw doelgroep? Wij hebben al onze hoofddeksels opgedeeld in categorieën om het voor u als klant zo overzichtelijk mogelijk te maken 

Bel mij terug!
Advies nodig?