Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Wintermuts

Wintermutsen met bedrukking of borduursel

Door de strenge winters van de afgelopen jaren is de muts niet meer weg te denken tijdens koude dagen. Vandaar dat de wintermutsen ook steeds populairder zijn als relatiegeschenk. Niet alleen als werkkleding wordt de muts vaak ingezet, maar ook als presentje voor klanten of andere relaties. Wanneer u de mutsen laat bedrukken of borduren zal de muts een effectief reclame item zijn. Een muts is tijdloos waardoor niet alleen deze winter uw bedrijf gepromoot zal worden maar ook de jaren erna. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in relatiegeschenken, promotioneel textiel en het bedrukken ervan.

Goedkope mutsen online bestellen

Wilt u wintermutsen bestellen met een snelle levertijd en een goedkope prijs? Dan bent u bij capwereld aan het juiste adres! Capwereld is 's werelds grootste leverancier van caps, petten en hoedjes. Bij ons kunt u zorgeloos, veilig en overzichtelijk onze artikelen vergelijken en meteen bestellen via de webshop. Naast de vele modellen zijn de meeste modellen ook nog verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kunt u kiezen voor de kleurencombinaties die uw bedrijf het beste promoten. Wanneer u ervoor kiest de muts te bedrukken volgens de huisstijl van uw bedrijf, organisatie of vereniging, zorgt u voor herkenning en uniformiteit. Heeft u een skischool of organiseert u wintersport vakanties? Hoe leuk is het om uw klanten en relaties een bedrukte ijsmuts cadeau te doen! Bedruk de mutsen met uw logo zodat er gratis reclame gemaakt wordt voor uw bedrijf, vereniging of organisatie in diverse landen. Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk dit is voor de naamsbekendheid voor uw bedrijf!

Mutsen met bedrukking

Van beanies tot oorwarmers, van gerecyclede mutsen tot bontmutsen en van gebreide mutsen tot fleece mutsen, ons aanbod is enorm. Om de warme mutsen nog persoonlijker te maken voor de ontvanger, kunt u ze laten voorzien van een bedrijfslogo of van een persoonlijke tekst. Indien u eerst een offerte wenst, kunt u deze aanvragen via de webshop. Wilt u de mutsen met bedrukking direct online bestellen? Dat kan binnen enkele klikken! Onze exclusieve mutsen helpen uw relaties de kou te trotseren. 

Bel mij terug!
Advies nodig?