Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Speciale petten

Speciale caps bedrukken of borduren

Een pet is veel meer dan alleen een modeitem of een beschermer tijdens zonnige dagen. Met een pet kun je namelijk communiceren! Caps zijn echte eye-catchers en daarom is het een slimme zet om een pet te bedrukken met de belangrijkste gegevens van uw bedrijf zoals de naam en het logo. Wij hebben ons assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën om zodoende onze webshop overzichtelijker te maken voor u als klant. In de categorie speciale caps staan petten met iets meer detail. Dat houdt in dat de stof waarvan de pet gemaakt is van betere kwaliteit zijn of dat het model afwijkt van de standaard modellen. Wij kunnen alle caps borduren of bedrukken volgens uw ideeën. Natuurlijk is het ook mogelijk om onbedrukte petten te bestellen, in kleine of in grote aantallen. 

Petten online bestellen

Binnen enkele klikken heeft u op onze website een vrijblijvende offerte aangevraagd voor de speciale caps. Daarnaast is het mogelijk om de petten direct te bestellen in de webshop. Nadat u ons het ontwerp van de bedrukking heeft toegestuurd, gaan wij aan de slag om een digitale proef te maken. Zodoende heeft u een beeld van hoe de bedrukking op de speciale petten komt te staan. Nadat u goedkeuring heeft gegeven aan de hand van het sample op zicht, gaan de hoofddeksels daadwerkelijk in productie. De levertijd van bedrukte promotieartikelen bedraagt ongeveer tien tot vijftien werkdagen terwijl onbedrukte artikelen binnen twee tot vijf werkdagen bij u worden geleverd. Heeft u een spoedorder? Laat dit onze medewerkers weten en zij kunnen indien gewenst een spoedlevering regelen tegen een meerprijs.

Custom made petten

Onze bedrukte petjes zijn ideaal als give-aways voor het werven van klanten en naamsbekendheid. Door de bedrukte petten weg te geven tijdens sportevenementen, zal de hele tribune uw bedrijfsboodschap of logo dragen. Het laten bedrukken van petjes is een goedkope en effectieve manier van marketing. Bent u opzoek naar iets anders dan onze standaard petjes? Bij capwereld is het ook mogelijk om een custom made cap te laten produceren. Informeer gerust naar onze mogelijkheden. Exclusieve petten zijn erg gewaardeerde relatiegeschenken! 

Bel mij terug!
Advies nodig?