Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Petten

Hoofddeksels bedrukken

Petten kunnen zowel worden geborduurd als bedrukt. Deze keuze wordt vaak gemaakt door het gestelde budget. Borduring is duurder dan bedrukking maar zorgt vaak wel voor een luxe professionelere uitstraling. De caps met personalisatie kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo zorgen de bedrukte caps voor uniformiteit maar zijn het ook ideale reclamedragers voor uw bedrijf, onderneming of vereniging. Door de petten te bedrukken met bedrijfsgegevens, een pakkende slogan of een leuke actie, zal uw boodschap onder veel mensen worden verspreid. 

Eenvoudig petten bestellen

Op onze website vindt u de leukste bedrukte caps voor iedere leeftijd, iedere branche en iedere gelegenheid. onze petten zijn leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren en maten zodat er altijd een cap bij zit die voldoet aan uw wensen. Doordat wij u de mogelijkheid bieden om zelf de kleur van de pet en van de bedrukking te kiezen, kunt u de caps samenstellen in de kleurenombinaties die passen bij de huisstijl van uw bedrijf, organisatie of vereniging. U kunt de petten eenvoudig bestellen via onze website. Binnen enkele klikken heeft u de caps bestelt en vervolgens gaan wij meteen aan de slag om de bedrukte caps zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Weet u nog niet zeker wat u wilt, dan kunt u via onze website een offerte aanvragen voor één of meerdere caps. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en geheel kosteloos.

Caps met logo 

Alvorens wij gaan beginnen met het bedrukkingsproces, sturen wij u een digitaal voorbeeld toe zodat u een impressie heeft van het eindresultaat. Het bedrukken gaat pas van start wanneer wij uw goedkeuring hebben ontvangen. Zodoende komt u niet voor verrassingen te staan en kunnen wij zo snel mogelijk de juiste caps bij u thuis leveren. Onbedrukte relatiegeschenken worden binnen twee à vijf werkdagen op het door u gewenste adres geleverd. Indien u ervoor kiest om de cap te laten bedrukken met een logo, zal de levertijd tien tot vijftien werkdagen bedragen. Indien het een spoedorder betreft, kunnen wij zorgen voor een express levering. Meer informatie over de spoedlevering kunt u vragen bij onze klantenservice. 

Bel mij terug!
Advies nodig?