Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Muts

Mutsen bedrukken of borduren

In ons kikkerlandje komen mutsen vaak van pas. Zo blijven de oren lekker warm en is het buiten in de kou een stuk aangenamer. Producten die vaak gebruikt worden zijn ideaal inzetbaar als promotieartikelen. U kunt alle wintermutsen aan de hand van uw wensen laten bedrukken of borduren. Voor een chique uitstraling kunt u kiezen voor een borduring. Wanneer het budget beperkt is, kunt u beter gaan voor een goedkope bedrukking. Door de mutsen te bedrukken of borduren met uw logo en de slogan van uw bedrijf, zal er optimaal reclame gemaakt worden voor uw bedrijf zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen! Ons online assortiment bevat talloze relatiegeschenken, promotioneel textiel en reclame artikelen die direct online besteld kunnen worden, bedrukt of onbedrukt, in grote of in kleine oplagen.  

Promotionele mutsen

Mutsen zijn onmisbaar voor wintersportliefhebbers en daarom is het erg leuk om als skischool of reisorganisatie fleece mutsen cadeau te doen aan uw trouwe klanten. Het is een speciale maar effectieve manier van reclame maken! Zo creëert u een blijvende herinnering voor relaties en klanten zullen nog vaak bij u terugkomen. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment van beanies tot oorwarmers en van bontmutsen tot wollen mutsen met een label. Wij leveren al vanaf kleine aantallen. De wintermutsen zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten waardoor er voor iedere gelegenheid en voor iedere branche een geschikte muts te bestellen is.

Gratis digitaal voorstel

Vraagt u zich af of uw ideeën wel haalbaar zijn? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u dankzij jarenlange ervaring goede adviezen geven. Daarnaast maken wij gratis voor u een digitaal voorstel zodat u een idee krijgt hoe de bedrukking of de borduring op de wintermuts zal komen te staan. Wanneer u tevreden bent, gaan wij het productieproces in gang zetten. Zodoende weten we zeker dat de wintermutsen voldoen aan uw wensen. Capwereld is dé specialist op het gebied van caps, mutsen en hoeden en het goedkoop bedrukken ervan. Wij leveren snel waardoor de mutsen op tijd binnen zijn voor uw winters evenement. 

Bel mij terug!
Advies nodig?