Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Luxe caps

Luxe petten online bestellen

Wilt u een keer iets anders dan de standaard budget caps? Bent u opzoek naar een pet met een betere kwaliteit? Onze luxe petten zijn online te bestellen via onze webshop. Wij kunnen de stijlvolle petten bedrukken of borduren naar uw wens. Zo kunt u ervoor kiezen om de petten te voorzien van een logo, slogan of boodschap. Een borduring is meer slijtvast dan een bedrukking maar heeft daarentegen wel een hoger prijskaartje. Voor alle caps geldt: hoe meer u bestelt, hoe voordeliger de prijs! Zo kunt u met een beperkt budget toch een breed publiek bereiken. De luxe caps zijn gemaakt van hoge kwaliteitsstof waardoor ze voor een langere tijd meegaan. Zo zullen de ontvangers uw bedrijf, organisatie of vereniging niet snel vergeten.

Luxe caps bedrukken

Bent u benieuwd naar ons uitgebreid assortiment aan caps, petten en hoogwaardige hoeden? U vindt ons aanbod op onze website, waar u direct uw order kunt plaatsen of ervoor kunt kiezen om eerst een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kiest u voor een personalisatie, dan werken wij eerst kosteloos een digitaal voorstel voor u uit. Zo kunt u zien hoe de bedrukking of borduring op de luxe petten komt te staan alvorens er daadwerkelijk begonnen wordt met het productieproces. Dat gebeurt pas wanneer wij uw goedkeuring ontvangen hebben. Uiteraard zorgen wij voor een vlotte verwerking van uw order, zodat de bedrukte of onbedrukte caps zo snel mogelijk worden geleverd bij het door u opgegeven leveradres. Onbedrukte caps hebben een levertijd van twee tot vijf werkdagen en bedrukte petten worden binnen tien tot vijftien werkdagen geleverd. Spoedlevering is ook mogelijk. 

Promotionele petten

Luxe hoofddeksels kunnen daarnaast ook worden ingezet tijdens bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, kinderfeestjes of tijdens andere evenementen en partijen. De petten zullen uniformiteit uitstralen en professionaliteit waardoor meteen duidelijk is dat u bij elkaar hoort. Wanneer de luxe petten voorzien zijn van een borduring of bedrukking, krijgt uw bedrijfslogo tegelijkertijd veel aandacht. Op die manier zijn de luxueuze caps ook zakelijk in te zetten! De promotionele petten vallen op bij uw klanten en relaties die de caps ontvangen als geschenk, maar ook bij iedereen die ze ermee ziet lopen. 

Bel mij terug!
Advies nodig?