Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Leger petten

Army caps online bestellen

De army caps zien we steeds vaker terug in het huidige modebeeld omdat ze hartstikke trendy zijn en daarnaast erg comfortabel. Deze militaire petten zijn te herkennen aan de aardkleuren en het vierkante model. U kunt de army petten inzetten voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn de army caps leuk voor thema feesten zoals carnaval, voor kinderfeestjes of voor personeel in bepaalde branches. Daarnaast worden de petten vanwege de camouflage kleuren vaak gebruikt bij de scouting of wanneer men met een groep de natuur in gaat. Legerpetten creëren uniformiteit en zijn al in kleine oplages te bestellen tegen lage prijzen. U kunt alle petten met print bezichtigen op onze website. Kies de cap die u aanspreekt en bereken zelf eenvoudig uw prijs via onze website. De army caps zijn verkrijgbaar in meerdere camouflage kleuren en andere kleurcombinaties zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij uw doeleinden. 

Snelle levering

Al onze caps zijn te voorzien van uw naam, beeldmerk of eigen artwork door middel van borduring of bedrukking. Wanneer u ervoor kiest de army caps te bedrukken of borduren, zullen de caps binnen 10 tot 15 werkdagen op een door u gewenste locatie geleverd worden. Wilt u de legerpetten onbedrukt bestellen? Dan zullen de petten binnen twee tot vijf werkdagen al bij u op de deurmat liggen! Indien nodig kunnen wij u een spoedlevering aanbieden tegen een meerprijs.

Legerpetten met bedrukking

Naast de traditionele militaire petten met legerprint hebben we ook legionaire petten met een lange klep waardoor niet alleen uw hoofd en gezicht goed beschermd worden tegen de zon, maar ook uw nek. Ideaal voor mensen die snel verbranden! De caps zijn gemaakt van een materiaal dat extra goed UV-stralen blokkeert. Legerpetten zijn onmisbaar tijdens warme zomerdagen. U kunt alle legerpetten met bedrukking online bestellen via onze webshop. De gepersonaliseerde caps zijn al te bestellen in kleine aantallen maar bij ons geldt hoe hoger het aantal, des te lager de prijs! Wij maken geheel kosteloos een sample op zicht zodat u kunt zien hoe uw bedrukking op de legerpetten komt te staan.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?