Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Kinder caps

Bij Capwereld vindt u kinder caps in verschillende soorten die makkelijk online besteld kunnen worden. Zo beschikken we bijvoorbeeld over de kinder trucker cap, maar ook gewoon de standaard kinder cap. De kinder caps zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Het zijn petjes van een kleiner formaat, speciaal gemaakt voor de kleinere kinderhoofdjes. De kinder caps hebben een verstelbare sluiting waardoor het petje nagenoeg altijd past! Kinder caps zijn altijd handig. Zo zijn ze ideaal om de gezichtjes (of ook de nek) van de kinderen te beschermen tegen de zon, maar het staat natuurlijk ook gewoon erg leuk.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Kinder caps bedrukken

De kinder caps kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. De caps kunnen bedrukt of geborduurd worden. De bedrukking en borduring zijn altijd van een goede kwaliteit. U kunt ervoor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam of een leuke tekst op de kinder caps te laten drukken. Kinder caps bedrukken met uw logo is bijvoorbeeld handig voor een schoolreisje. Op deze manier weet u precies wie er bij uw school hoort en raakt u de kinderen niet kwijt. De bedrukte kinder caps kunnen ook ingezet worden om uw naamsbekendheid te vergroten. De kinder caps zijn natuurlijk ook te bestellen zonder bedrukking of borduring.

Kinder caps borduren

Gepersonaliseerde kinder caps besteld u bij Capwereld eenvoudig en snel. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u op onze site gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen. Dit digitale voorstel geeft u alvast een digitaal beeld van hoe uw bedrukking of borduring er op de kinder caps uit zal gaan zien. Ook een offerte vraagt u makkelijk aan op onze site. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het zoeken naar uw perfecte kinder cap? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U besteld de mooiste kinder caps van de beste kwaliteit bij Capwereld!