Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Kinder petten

Kinderpetten en kindermutsen bestellen

Wij bieden petten en mutsen in diverse maten voor zowel volwassenen als kinderen. U kunt ervoor kiezen om de petjes te laten personaliseren door middel van een borduring of bedrukking. Petten met uw eigen design zijn leuk om uit te delen en nog leuker om te ontvangen! Door de petten te voorzien van uw belangrijkste bedrijfsgegevens, zal uw bedrijfsnaam onder veel ogen komen waardoor uw naamsbekendheid zal toenemen. Het uitdelen van gepersonaliseerde kinderpetten is een goedkope en effectieve manier van reclame maken! Online kunt u ons compleet assortiment aan kinderpetten en kindermutsen bezichtigen. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor één of meerdere modellen. Het is ook mogelijk om de bedrukte kinderpetten direct te bestellen in onze webshop. Bij ons geldt hoe meer petjes u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs!

Kindercaps bedrukken met het schoollogo

Laat de kindercaps bedrukken met het schoollogo of met het logo van uw vereniging. Dit zorgt voor uniformiteit en herkenning! De gepersonaliseerde kinder petten zijn perfect voor schoolreisjes, toernooien en sportieve activiteiten. Een bedrukte pet hoeft niet duur te zijn en is leverbaar in grote en kleine aantallen. De kinderpetten zijn te bestellen in veel verschillende modellen, kleuren en prijzen. Bij capwereld kunt u snel en online kinderpetten bestellen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te bieden en om de spullen gratis bij u thuis te leveren. Bedrukte petten zullen binnen 10 tot 15 werkdagen bij u op de deurmat liggen terwijl onbedrukte caps een levertijd hebben van 2 tot 5 werkdagen.

Budget kinderpetten

Ook de budget kindercaps kunnen voorzien worden van een mooie opdruk. Voor een zeer scherpe prijs plaatsen wij uw bedrijfsgegevens op de kindercap. Laat uw bedrijfsnaam, logo of website op de kinderpetjes bedrukken voor een uniek relatiegeschenk! Heeft u graag advies, dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Onze medewerkers hebben veel ervaring binnen de branche en kunnen u alles vertellen over de artikelen en het bedrukken of borduren ervan. Onze designers helpen u graag bij het ontwerpen van de gepersonaliseerde petjes of mutsen met bedrukking! 

Bel mij terug!
Advies nodig?