Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Kerstmuts

Kerstmutsen bedrukken 

Bent u opzoek naar een leuk kerstitem voor uw klanten, personeel of andere relaties? Of is het binnenkort kerstmis en heeft u een leuk thema-feest op de planning? Kerstmutsen zijn sfeermakers die niet mogen ontbreken op uw kerstviering, kerstmis evenement of eindejaars evenement. Wij hebben diverse modellen kersthoedjes die allemaal terug te vinden zijn in onze webshop. U kunt de kerstmutsen uitdelen als kerstgeschenken of als give-aways op eindejaarsbeurzen. Heeft u vragen over een van onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Exclusieve kerstmutsen

Vindt u de rendiermutsen leuk of past de kerst cowboyhoed toch meer bij uw doeleinden? Op onze website kunt u ons assortiment aan mutsen en hoeden met kerstthema vinden. De traditionele kerstmuts met witte band en aan het uiteinde een wit bolletje is leverbaar in diverse kleuren. Kies de kleur die het beste past bij uw bedrijf, organisatie of vereniging. Wilt u een ultiem sfeerartikel? Dan moet u ongetwijfeld gaan voor de kerstmuts met lichtjes! De witte band is voorzien van sterretjes waarin lampjes zijn verwerkt. Zo valt u op en zorgt u voor een extra sfeertje! Al onze caps kunnen worden voorzien van een bedrukking of borduring om zodoende de mutsen te personaliseren naar uw wens. Exclusieve mutsen zijn persoonlijk en zullen daarom nog lange tijd gedragen en bewaard worden. Daardoor blijft uw bedrijf nog lang onder de aandacht en zal uw bedrijfsnaam nog onder veel ogen komen! Kerstmutshoeden zijn ideale reclamedragers. 

Kerstmutsen snelle levering

Vanwege ons ruim assortiment aan kersthoeden, kunt u voor elk gewenst budget een muts kopen. Voor alle kerstmutsjes geldt: hoe meer u bestelt, hoe voordeliger de prijs! Heeft u liever de kerstmuts zonder bedrukking? Geen enkel probleem! U kunt bij onze ook onbedrukte kerstmutsen bestellen. De levertijd voor hoofddeksels zonder bedrukking bedraagt 2 tot 5 werkdagen terwijl de bedrukte artikelen tien tot vijftien werkdagen levertijd hebben. Laat ons weten wanneer het een spoedorder betreft, dan kunnen wij u een express levering aanbieden. Zodoende weet u zeker dat u de bedrukte kerstmutsen optijd binnen heeft voordat uw feestelijk evenement van start gaat. 

Bel mij terug!
Advies nodig?