Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Goedkope caps

Budget caps online bestellen

De budget caps zijn uitermate geschikt als promotionele geschenken doordat ze goedkoop kunnen worden voorzien van een reclame boodschap. Door de petten te bedrukken met uw naam en logo, kunnen ze ingezet worden als promotieartikelen of als give-aways op beurzen en evenementen. Wanneer de unieke caps worden gedragen, zal uw bedrijfsnaam in zicht zijn met een vergroting van uw naamsbekendheid als gevolg. Onze goedkope petten kunnen ook gebruikt worden tijdens schoolreisjes en andere evenementen. De bedrukte petten zorgen voor uniformiteit waardoor u de groep gemakkelijk bij elkaar kunt houden. Ideaal voor kinderfeestjes! Binnen enkele klikken kunt u op onze website de budget caps online bestellen in de gewenste kleuren. 

Spoedlevering mogelijk 

Wij leveren reclame petten in kleine en in grote aantallen, waarbij geldt hoe hoger het aantal des te lager de prijs. Daarnaast is het mogelijk om petten te bestellen in verschillende kleuren en kleurcombinaties zodat u de budget caps kunt indelen naar de huisstijl van uw bedrijf. Ook de kleur van de bedrukking kunt u zelf kiezen. Dit zorgt voor herkenning, uniformiteit en professionaliteit. Onbedrukte caps worden binnen twee tot vijf werkdagen bij u thuis geleverd. Bedrukte caps hebben een gemiddelde levertijd van tien tot vijftien werkdagen. Heeft u haast, dan kunt u gebruik maken van de spoedlevering. Meer informatie over de spoedlevering en over onze andere diensten, kunt u verkrijgen via onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar via de online chat, via de telefoon of via e-mail. 

Petten voor iedere gelegenheid

Weet u nog niet zeker welke petten het beste aansluiten bij uw ideeën? Neem eens een kijkje op onze website. Daar vindt u ons compleet assortiment aan te bedrukken hoofddeksels. Van kerstmutsen tot kinder petten en van bandana's tot zonnehoedjes: wij hebben caps voor iedere gelegenheid! Heeft u graag hulp bij het zoeken naar de ideale caps? Dan kunt u gratis en vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij werken al jarenlang in de relatiegeschenken branche en zijn daarom in staat om u de beste adviezen te geven. Samen gaan we opzoek naar een pet die bij u en uw doelgroep past.  

 

Bel mij terug!
Advies nodig?