Fietscaps

De fietscaps zijn caps die speciaal gemaakt zijn om mee te fietsen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan caps, waaronder de fietscaps. De fietscaps staan niet alleen leuk, maar houden ook de zon of regen uit uw ogen en nemen zweetdruppels op. De fietscaps worden ook wel wielerpetjes of koerspetjes genoemd. De wielerpetjes zijn geschikt om onder uw helm te dragen, maar u kunt ze natuurlijk ook los dragen als u bijvoorbeeld op het terras zit of langs de kant van de weg koers kijkt. De wielerpetjes worden gemaakt van polyester of katoen. U kunt de verstelbare klep van de koerspetjes omhoog of omlaag dragen. Daarnaast zijn de fietscaps voorzien van een elastische band, zodat deze mooi om het hoofd aansluit.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Fietscaps online bestellen

Bij ons kunt u de fietscaps eenvoudig en snel online bestellen. U kunt de wielerpetjes zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 10 stuks. De fietscaps kunnen besteld worden in meerdere kleuren, namelijk rood, wit, geel en kobaltblauw. Verder hebben de fietscaps een hoofdomtrek van 58 centimeter. Onze wielerpetjes kunnen volledig naar uw wens samengesteld worden, zodat ze volledig bij uw bedrijf of wedstrijd passen. De bedrukte fietscaps zijn een leuke en goedkope manier van reclame maken! U kunt de bedrukte fietscaps uitdelen op evenementen, beurzen of open dagen. Veel mensen zullen de bedrukte fietscaps in handen krijgen, waardoor uw bedrijfsgegevens door veel mensen gezien zullen worden.

Meer lezen >

Fietscaps bedrukken

De fietscaps kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door de bedrukking kunt u de fietscaps niet alleen inzetten als relatiegeschenk, maar ook gebruiken als promotiemiddel voor uw bedrijf. Wanneer u een fiets- of wielerevenement organiseert, zijn bedrukte wielerpetjes of koerspetjes leuk om uit te delen aan de deelnemers of bezoekers. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de fietscaps? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio! Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen >