Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Hoedjes

Hoedjes personaliseren 

Hoofddeksels zien we steeds vaker terug in het modebeeld van nu. Het zijn trendy accessoires en daarnaast biedt een hoed bescherming tegen de UV-straling van de zon. Dat maakt de hoed onmisbaar tijdens warme zomerdagen! Een hoed is een echte eye-catchers en dat maakt het een slimme keuze om de hoed te voorzien van uw bedrijfsgegevens. Op die manier zal uw bedrijfsnaam onder veel ogen komen wat natuurlijk erg positief is voor uw naamsbekendheid. Het is dan ook niet zo gek dat zonnehoeden steeds populairder worden als promotiemateriaal.  De gepersonaliseerde hoeden zijn leuk voor themafeestjes, festivals en personeelsuitjes.

Exclusieve hoeden bestellen

Wilt u een specifiek hoedje bestellen in een bepaalde kleur, of bent u benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? In onze webshop hebben we voor u de leukste hoeden op een rijtje gezet. Van Venetiaanse hoeden tot maishoeden tot strohoeden. Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment aan hoofddeksels, allen te bedrukken met logo en tekst indien gewenst. In de webshop kunt u tevens zien in welke kleuren de verschillende hoeden leverbaar zijn. U kunt zelf kiezen in welke kleur de borduring of bedrukking moet zijn die op de hoed komt te staan. Op die manier bieden wij u de mogelijkheid om de promotionele hoeden compleet naar uw wens in te richten, passend bij uw wensen en bij uw doelgroep. De exclusieve hoeden kunt u eenvoudig en snel bestellen via onze website. Ook voor bandana's, zweetbandjes, vissershoeden en nog talloze andere hoofddeksels bent u bij ons aan het juiste adres!

Gratis offerte en sample op zicht

Weet u nog niet zeker of u de hoedjes wilt voorzien van een bedrukking? Vraag dan gratis een offerte aan, of laat onze medewerkers een sample op zicht voor u maken. Zo weet u of de gepersonaliseerde mutsen voldoen aan uw wensen. Wij gaan pas aan de slag met het personalisatie proces wanneer u de digitale proef heeft goedgekeurd. Daarna zullen wij er alles aan doen om de hats zo snel mogelijk bij u thuis te leveren. Hoeden met bedrukking of borduring kunt u snel en goedkoop bestellen bij capwereld! 

Bel mij terug!
Advies nodig?