Promocaps vs kwaliteitscaps

Wij krijgen regelmatig de vraag waar nu het grote verschil in zit tussen de promocaps en kwaliteitscaps. Het zijn immers toch beide bedrukte petjes? Het zijn inderdaad beiden caps waar een opdruk op geplaatst kan worden. Hier het grote verschil tussen de caps:

Promotionele caps
Promocaps (promotionele caps) zijn vaak kwalitatief gezien anders dan kwaliteitscaps. Promocaps worden vaak massaal geproduceerd en in grotere aantallen uitgedeeld. Dit zien we vaker terug bij opendagen, beurzen en festivals. Op festivals worden de petjes vaak verkocht aan bezoekers, bij opendagen en beurzen worden ze uitgedeeld ter promotie van een bedrijf of dienst. De prijs van de promocaps ligt dan ook behoorlijk lager dan die van de kwaliteitscaps.

De caps zijn vaak een leuke gadgets om bezoekers mee naar huis te laten nemen. De levensduur van deze caps is aanzienlijk korter dan die van een echte kwaliteitscap.

Kwaliteitscaps
Dan heb je aan de andere zijde de professionele kwaliteitscaps. Deze worden geproduceerd met materiaal van hoge kwaliteit. Het verschil in kwaliteit kun je vaak met het oog zien, maar ook voelen wanneer je beide caps vast hebt. Met de kwaliteitscaps krijg je een beter maar ook duurzamer eindresultaat omdat de caps langer meegaan.

Ook bij de kwaliteitscaps heeft u de keuze tussen een opdruk d.m.v. borduring of transferdruk. Beide soorten bedrukking kan een prachtig eindresultaat opleveren. U kunt via onze website ook een digitaal voorstel aanvragen voor een specifieke pet. Zo kunt u zien hoe dat uw logo uiteindelijk gedrukt wordt op de caps.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons

Onze klanten