Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Baseball caps

Niets valt zo op als een logo op een cap. Capwereld heeft een breed assortiment baseballcaps. Zo hebben wij de heavy brushed cap: het katoen van de pet wordt geborsteld, waardoor deze extra zacht is. De heavy brushed cap is gemaakt van een dunnere stof waardoor de pet meer ademt en dus goed te dragen is in de zomer. Heeft u liever een stevigere, duurzame pet? Kies dan voor onze Twill cap. Deze is gemaakt van extra stevig katoen en gaat hierdoor lang mee. Onze promocaps zijn uitermate geschikt om uit te delen op beurzen of evenementen doordat ze wat goedkoper zijn. Bent u vaak in het donker op pad en wilt u net wat extra veiligheid? Kies dan voor een cap met reflectie. Automobilisten kunnen u al van ver zien aankomen en u kunt veilig uw weg vervolgen! Alle petten zijn aan de achterkant verstelbaar door middel van een gesp- of klittenbandsluiting.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 36 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 36 resultaten
9

" Hele goeie communicatie via de mail met uiteindelijk een mooie order werkkleding. Mooie bedrukking en fijne stof! "

Astrid 16 September 2021

Baseball caps bedrukken

U kunt er bij ons voor kiezen om uw baseball cap te laten bedrukken of borduren. Wij kunnen de pet borduren als de naad in het midden van de pet loopt. Door onze hoge kwaliteit garen krijgt de pet een luxe uitstraling. Borduren wordt het meest gedaan op de iets duurdere petten, omdat dit wat kostbaarder is dan bedrukken. Wij kunnen de petten bedrukken als het paneel gedraaid is en de naden aan de zijkant van de pet lopen. Bedrukken is bijvoorbeeld ideaal voor onze promocaps, door de lage prijs van de cap en een goedkope bedrukking is de promocap een heuse budgettopper. U kunt uw eigen bedrukking voor de pet kiezen. Wilt u uw bedrijfsgegevens gedrukt hebben? Of juist een inspirerende tekst? Het is allemaal mogelijk. Baseball caps met logo zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen.

Baseball caps borduren

Caps worden vaak uitgedeeld als promotiemiddel op beurzen en evenementen. Doordat petten in alle jaargetijden gebruikt kunnen worden zijn ze een waardevol geschenk voor uw doelgroep. Ook intern zijn caps een fijne toevoeging. Denk bijvoorbeeld aan de finishing touch op uw bedrijfskleding! Door al uw medewerkers dezelfde cap te geven die overeenkomt met de bedrijfskleding creëert u eenheid binnen uw bedrijf. Een bedrukte pet maakt de outfit af en u kunt uw medewerkers gemakkelijk herkennen. U kunt via onze site gratis en vrijblijvend een digitale drukproef aanvragen om een beeld te krijgen hoe uw cap eruit komt te zien!