Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Baseball petten

Baseball caps online bestellen

's Werelds grootste assortiment aan bedrukte en onbedrukte petten vindt u bij capwereld! Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment. Wij hebben diverse modellen in onze collectie waaronder bandana's, legerpetten, budget caps en baseball petten. U kunt de honkbal petten online bestellen tegen een zeer scherpe prijs. Zodoende geven wij u de mogelijkheid om met een klein budget een breed publiek te bereiken. De baseball caps worden ongetwijfeld geassocieerd met een sportieve of hiphop-look en zijn daarom leuk als relatiegeschenken voor sportverenigingen of als give-aways tijdens sportieve evenementen. 

Baseball petten personaliseren

U kunt er voor kiezen om de baseball petten te laten personaliseren met bijvoorbeeld uw logo en een pakkende slogan. Door de baseball petten te voorzien van een borduring of een bedrukking, zijn de caps perfect inzetbaar als promotiemiddelen. Sportieve petten worden vaak buiten de deur gedragen waardoor ze onder veel ogen komen. Hierdoor zorgen ze voor een vergroting van uw naamsbekendheid zonder dat u daar zelf extra moeite voor hoeft te doen. Het uitdelen van bedrukte relatiegeschenken is een goedkope en efficiënte manier van reclame maken! Onze honkbalpetten zijn te verkrijgen in diverse kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste bij de kleuren van de club past of bij de huisstijl van uw bedrijf. Ook de kleur van de bedrukking kunt u zelf kiezen! Laat ons uw wensen horen en wij gaan aan de slag met het maken van een digitaal voorstel. Zo krijgt u een goede impressie van het eindresultaat. Nadat u het sample op zicht heeft goedgekeurd, gaat het bedrukkingsproces van start. 

Budget caps bedrukken

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van de in- en verkoop van promotiemiddelen en het bedrukken ervan, zijn wij in staat u de beste service en de laagste prijzen te bieden. Wij leveren caps in kleine en in grote aantallen, in iedere prijsklassen, bedrukt of onbedrukt. Elke pet kan indien gewenst worden bedrukt met een logo en/of tekst. De budget caps zijn perfecte give-aways op beurzen en evenementen terwijl de exclusieve baseball caps worden gezien als luxe kwaliteitsgeschenken. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?